shmups.system11.org

Shmups Forum
 
* FAQ    * Search
 * Register  * Login 
It is currently Wed Apr 25, 2018 10:38 am View unanswered posts
View active topics



Post new topic Reply to topic  [ 250 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Author Message
 Post subject: Re: Forum software / theme bugs thread
PostPosted: Tue Apr 26, 2016 3:37 am 


User avatar

Joined: 23 Apr 2016
Posts: 271
Well, here's to new a beginning at the old board! :P I recently scored a few more vidya games, movies, and other stuff to throw at the heap of junk in the garage. I can't wait to read the new posts.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Forum software / theme bugs thread
PostPosted: Thu Jun 15, 2017 2:52 pm 



Joined: 17 Oct 2015
Posts: 26
When I visited Shmups Forum through HTTPS using Firefox, I got the following error message:

Quote:
Your connection is not secure

The owner of shmups.system11.org has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website.

Learn More...

shmups.system11.org uses an invalid security certificate.

The certificate is not trusted because it is self-signed.
The certificate is not valid for the name shmups.system11.org.
The certificate expired on April 8, 2015 at 12:56 PM. The current time is June 15, 2017 at 10:45 AM.

Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER


When I visited Shmups Forum login page through cleartext HTTP using Firefox and tabbed to the password field, the following appeared below the password field:

Quote:
This connection is not
secure. Logins entered
here could be
compromised.
Learn More


Each "Learn More" linked to an article in Mozilla's knowledge base about the respective error message.

What prevents the Shmups Forum server administrator from acquiring a certificate without charge from Let's Encrypt?


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Forum software / theme bugs thread
PostPosted: Sun Jun 18, 2017 12:14 am 


User avatar

Joined: 25 Jan 2005
Posts: 5971
Location: UK
https isn't supported for forum logins, you're actually hitting the wrong virtualhost, the 'default' port 443 one.

That Firefox update is a PITA.
_________________
System11's random blog, with things - and stuff!
http://blog.system11.org


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Forum software / theme bugs thread
PostPosted: Fri Aug 25, 2017 9:40 pm 



Joined: 17 Oct 2015
Posts: 26
And Google Chrome 62, set to be released in October, will show "Not Secure" in the address bar for all forms on a cleartext HTTP page or with a cleartext HTTP action. (Source)

So is there an ETA for adding an HTTPS VirtualHost?


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Forum software / theme bugs thread
PostPosted: Fri Sep 15, 2017 2:18 pm 


User avatar

Joined: 25 Jan 2005
Posts: 5971
Location: UK
Is that better?
_________________
System11's random blog, with things - and stuff!
http://blog.system11.org


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Forum software / theme bugs thread
PostPosted: Sat Sep 16, 2017 2:41 pm 


User avatar

Joined: 26 Jan 2005
Posts: 2699
Location: Germany
Since today, the option "log me in automatically" doesn't seem to work anymore, at least in Firefox. I need to log in manually every time I visit the forum. It still worked yesterday.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Forum software / theme bugs thread
PostPosted: Sun Sep 17, 2017 11:56 pm 


User avatar

Joined: 25 Jan 2005
Posts: 5971
Location: UK
I had to change one of the cookie settings, try deleting any cookies you have for the forum and see if that helps.
_________________
System11's random blog, with things - and stuff!
http://blog.system11.org


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Forum software / theme bugs thread
PostPosted: Wed Sep 20, 2017 4:10 pm 


User avatar

Joined: 26 Jan 2005
Posts: 2699
Location: Germany
system11 wrote:
I had to change one of the cookie settings, try deleting any cookies you have for the forum and see if that helps.

Unfortunately, it doesn't. Well, nevermind.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Forum software / theme bugs thread
PostPosted: Mon Oct 02, 2017 10:09 am 


User avatar

Joined: 25 Jan 2005
Posts: 5971
Location: UK
Is anyone else seeing this problem? I've tried everything with IE/Chrome/Firefox at my end and it all works as expected.
_________________
System11's random blog, with things - and stuff!
http://blog.system11.org


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Forum software / theme bugs thread
PostPosted: Mon Oct 23, 2017 7:25 am 


User avatar

Joined: 06 Apr 2014
Posts: 93
Location: Unleashed on the infernal battlefield
Quote:
You have asked Pale Moon to connect securely to shmups.system11.org, but we can't confirm that your connection is secure.

Normally, when you try to connect securely, sites will present trusted identification to prove that you are going to the right place. However, this site's identity can't be verified.
What Should I Do?

If you usually connect to this site without problems, this error could mean that someone is trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.

shmups.system11.org uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because no issuer chain was provided. (Error code: sec_error_unknown_issuer)


This is what I get since a couple o' weeks. Thought it was temporary.
_________________
There is no victory, revenge or intent, only action.

AN' YO' KNOW WHUT THET MEANS!!


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 250 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: FinalBaton and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Space Pilot 3K template by Jakob Persson
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group